Privacybeleid

Overzicht

Dit privacybeleid is opgesteld om de verwerking van persoonsgegevens die zijn verkregen via de website https://localo.com/ (hierna de Website) toe te lichten. Wij wijzen erop dat wij de nodige zorgvuldigheid betrachten om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de vereisten van de toepasselijke wetgeving, waaronder in het bijzonder in overeenstemming met de Verordening van het Europees Parlement en de Raad (EU) 2016/679 van 27 april 2016. betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) (hierna de "GDPR").Indachtig het bovenstaande, informeren wij dat:

Gegevensbeheer

  1. De verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op rechtmatigheid, betrouwbaarheid en transparantie van de informatie. De gegevens worden door de Gegevensbeheerder verzameld voor een specifiek, uitdrukkelijk en legitiem doel en de reikwijdte van de gegevens is beperkt tot de gegevens die nodig zijn om dit doel te bereiken. De Gegevensbeheerder levert de nodige inspanningen om de grootst mogelijke veiligheid en bescherming van de door hem verwerkte persoonsgegevens te waarborgen. Het verstrekken van gegevens is vrijwillig. Ieder van u heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien en te controleren, deze bij te werken en een verzoek tot verwijdering van uw gegevens in te dienen.
  2. Persoonlijke gegevens zijn door ons hoofdzakelijk rechtstreeks van u verzameld of van entiteiten die met ons samenwerken op basis van uw toestemming of om het contract / de diensten uit te voeren in de gevallen bedoeld in paragraaf 3 punt. 6 hieronder.

Beheerder van persoonsgegevens

  1. De beheerder van de Persoonsgegevens is: Localo Sp. z o.o. met statutaire zetel in Wrocław, Polen, aan Plac Solny 14/3, 50-062 Wrocław, Polen, ingeschreven in het ondernemersregister door de rechtbank voor Wrocław-Fabryczna in Wrocław, afdeling VI Commercie van het Nationale Rechtbankregister onder nummer 0000880128 (hierna Localo LOCAL genoemd).
  2. Met betrekking tot uw rechten als betrokkenen van persoonsgegevens (d.w.z. personen op wie de gegevens betrekking hebben) en met inachtneming van de dwingende rechtsregels, waaronder met name de Verordening van het Europees Parlement en de Raad (EU) 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46/WE (Algemene Verordening Gegevensbescherming), hierna GDPR genoemd, de Poolse wet op de bescherming van persoonsgegevens (hierna de Wet genoemd) en andere relevante wetten inzake de bescherming van persoonsgegevens, verbinden wij ons ertoe de veiligheid en vertrouwelijkheid te handhaven van alle persoonsgegevens die u met ons deelt. Al onze medewerkers zijn naar behoren opgeleid in de bescherming van persoonsgegevens, en ons bedrijf heeft als beheerder van persoonsgegevens nieuwe veiligheidsmaatregelen en technische en organisatorische middelen ingevoerd om het hoogst mogelijke niveau van bescherming van persoonsgegevens te waarborgen. Wij hebben passende procedures en beleidsmaatregelen ingevoerd om persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met de GDPR, zodat de verwerking van persoonsgegevens rechtmatig en betrouwbaar plaatsvindt en u, als de personen op wie de gegevens betrekking hebben, al uw relevante rechten kunt uitoefenen. Bovendien werken wij, indien nodig, samen met de regelgevende instantie op het grondgebied van de Republiek Polen, namelijk de voorzitter van de gegevensbeschermingsautoriteit (hierna PDPA genoemd).
  3. Vragen, verzoeken of klachten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens in ons bedrijf (de Beheerder van Persoonsgegevens), hierna Aanvragen genoemd, moeten per e-mail naar het volgende e-mailadres worden gestuurd: support@surfelocal.com, of schriftelijk naar het postadres van de Beheerder van Persoonsgegevens, d.w.z. Pl. Solny 14/3, 50-062, Wrocław, Polen.
  4. De Verzoekschriften moeten duidelijk het volgende bevatten:
    - de gegevens van de persoon of personen op wie het Verzoekschrift betrekking heeft,
    - de gebeurtenis waarop het Verzoekschrift betrekking heeft,
    - de ingediende verzoeken en hun rechtsgrondslag,
    - de gewenste middelen om het probleem op te lossen.

Soort verwerkte persoonsgegevens en doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens

  1. Onze Website verzamelt de volgende persoonsgegevens:
    a) e-mailadres - wij verzamelen uw e-mailadres om een Account voor u aan te maken,
    b) naam, achternaam, woonadres en fiscaal nummer - wij verzamelen dit van ondernemers en klanten die ons verzoeken een factuur uit te schrijven,
    c) creditcardnummer, CVC-code en vervaldatum - deze gegevens zijn nodig om onze diensten te betalen.
    d) in verband met het gebruik van de Website kunnen aanvullende gegevens worden verwerkt, met name: IP-adres, domeinnaam, browsertype, toegangstijd of type besturingssysteem, alsmede navigatiegegevens, waaronder informatie over links en verwijzingen waarop u besluit te klikken en andere door u ondernomen acties op onze Website,
    e) In verband met het gebruik van de Website kunnen uw persoonsgegevens worden verzameld door:
    - het verzenden van een aanvraag via het contactformulier,
    - communicatie via e-mailberichten alsmede Messenger (Intercom) type boodschappers.
    f) In het geval van ondernemers kan de bovengenoemde reikwijdte van de gegevens worden uitgebreid tot: de bedrijfsnaam van de ondernemer, het ondernemingsnummer, andere identificatienummers van de ondernemer.
  2. Het verstrekken van de bovengenoemde gegevens is vrijwillig, maar noodzakelijk om een Account aan te maken of de betaalde versie ervan te gebruiken.
  3. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden:de correcte uitvoering van het contract of het nemen van maatregelen op uw verzoek vóór de sluiting van het contract, met name de antwoorden op de gestelde vragen, bijv. via het contactformulier (art. 6 lid 1 punt b van de GDPR),het nakomen van de wettelijke verplichting die op de beheerder rust (zie: art. 6, lid. 1 punt RODO c)mogelijke vaststelling, onderzoek of verdediging tegen vorderingen, als legitieme belangen van de verantwoordelijke voor de verwerking (zie artikel 6, lid 1, onder f) van de GDPR),e) het correcte gebruik van de op de Website geplaatste contact/inlogformulierdienst om het elektronisch verstrekte contract uit te voeren (artikel 6, lid 1, onder b) GDPR - de noodzaak om het contract uit te voeren voor de levering van de contactformulierdienst),het abonneren op en ontvangen van informatie over diensten en hun functionaliteiten die beschikbaar zijn op de Website om een contract uit te voeren waarvan het onderwerp een elektronische dienst is. Rechtsgrondslag - toestemming van de betrokkene om het contract uit te voeren (art.6 par.1 lit.a RODO, toestemming van de betrokkene om het contract uit te voeren; evenals art.10 van de wet van 18.07.2002 - op de levering van elektronische diensten en art. 172 Wet van 16.07.2004 - Telecommunicatiewet);
    De beheerder kan ook navigatiegegevens verzamelen van gebruikers van de website, met inbegrip van informatie over links en verwijzingen waarop zij besluiten te klikken of andere activiteiten die op de website worden ondernomen om het gebruik van de elektronisch aangeboden diensten te vergemakkelijken en de functionaliteit van deze diensten te verbeteren (art. 6 par.1 lit.f RODO, legitiem belang),het vergemakkelijken van het gebruik van elektronisch aangeboden diensten en het verbeteren van de functionaliteit van deze diensten, d.w.z. op basis van het legitieme belang van de beheerder (art. 6, lid 1, onder f) van de GDPR),
  4. Uw persoonsgegevens worden door ons bedrijf (de Beheerder van de Persoonsgegevens) verwerkt voor de uitvoering van de diensten die aan u (d.w.z. de personen op wie de gegevens betrekking hebben) worden aangeboden via de Website. Volgens de regel van minimalisatie verwerken wij alleen de categorieën van persoonsgegevens die noodzakelijk worden geacht om de in de vorige zin genoemde doeleinden te bereiken.5. De bron van de persoonsgegevens die door de Beheerder van de Persoonsgegevens worden verwerkt, zijn de personen op wie de gegevens betrekking hebben.6. Bij het invullen van het aanmeldingsformulier op de Website geeft de gebruiker: e-mailadres, vertrouwelijk wachtwoord alleen voor de erkenning van de Gebruiker, relevante toestemming voor gegevensverwerking.

Cookies en profilering

  1. Onze Website maakt gebruik van de Cookies-technologie om de functionaliteit af te stemmen op uw individuele behoeften. U kunt er daarom mee instemmen dat uw ingevoerde gegevens en informatie worden opgeslagen, zodat ze later bij volgende bezoeken aan de Website kunnen worden gebruikt zonder dat u ze opnieuw hoeft in te voeren. Eigenaren van andere websites hebben geen toegang tot deze gegevens en informatie. Indien u echter niet akkoord gaat met personalisering van de Website, kunt u de Cookies in uw internetbrowser uitschakelen.
  2. Iedereen die onze website gebruikt, kan kiezen of en hoe hij gebruik wil maken van onze diensten en zijn gegevens en informatie binnen een bepaald bereik wil delen, overeenkomstig dit privacybeleid.
  3. De persoonsgegevens worden niet geprofileerd door de beheerder van de persoonsgegevens.

Periode van verwerking van persoonsgegevens

  1. Uw gegevens worden verwerkt voor de periode die nodig is om het contract en de diensten uit te voeren, en kunnen worden verwerkt voor de periode die nodig is om de legitieme belangen van de gegevensbeheerder uit te voeren,
  2. In een situatie waarin de grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens toestemming is, dan worden deze gegevens door de Beheerder verwerkt totdat de toestemming wordt herroepen, en na herroeping van de toestemming gedurende een periode die overeenkomt met de verjaringstermijn van vorderingen die door de Beheerder kunnen worden ingesteld en die tegen hem kunnen worden ingeroepen, alsmede om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen indien wij verplicht zijn bepaalde wettelijke verplichtingen na te komen(onder andere Belastingverplichtingen),
  3. Wij verwerken de persoonsgegevens slechts zolang als nodig is om deze doeleinden te bereiken. De persoonsgegevens mogen alleen voor een langere periode worden verwerkt wanneer de beheerder van de persoonsgegevens hiertoe op grond van de relevante dwingende rechtsregels verplicht is, of wanneer de verleende dienst een permanent karakter heeft.
  4. Wij verwerken de persoonsgegevens slechts zolang als nodig is om deze doeleinden te bereiken. De persoonsgegevens mogen alleen voor een langere periode worden verwerkt wanneer de beheerder van de persoonsgegevens hiertoe op grond van de relevante dwingende rechtsregels verplicht is, of wanneer de verleende dienst een permanent karakter heeft.

Ontvangers van gegevens

  1. Uw persoonsgegevens kunnen worden doorgegeven aan entiteiten die samenwerken met Localo sp.z o.o. , in het bijzonder entiteiten die IT-diensten en ondersteuning leveren, en entiteiten die diensten leveren aan Surfer sp.z o.o. op het gebied van PR, aan boekhoud- en IT-bedrijven die voor ons werken, evenals aan alle instellingen die door de toepasselijke wetgeving zijn gedefinieerd, in het bijzonder aan belastingkantoren en, indien nodig, aan entiteiten die archiefdiensten leveren. In gerechtvaardigde gevallen kunnen uw gegevens buiten de EU worden verzonden. In dit geval zal Localo sp.z o.o. telkens de vertrouwelijkheid van de verstrekte gegevens waarborgen en ervoor zorgen dat alleen die gegevens worden verstrekt die noodzakelijk zijn voor de goede uitvoering van het contract en op basis van passende waarborgen voor persoonsgegevens zoals vereist door de toepasselijke wetgeving.
  2. Persoonsgegevens kunnen worden gedeeld met entiteiten die de gegevens op ons verzoek verwerken, d.w.z. op verzoek van de beheerder van de persoonsgegevens. In dergelijke gevallen sluiten wij als beheerder van persoonsgegevens een contract voor de verwerking van persoonsgegevens met een dergelijke entiteit. De verwerkingsentiteit verwerkt de gedeelde persoonsgegevens uitsluitend voor doeleinden die in het bovengenoemde contract zijn gespecificeerd. Zonder het delen van de persoonsgegevens met dergelijke entiteiten zouden wij onze zakelijke activiteiten op onze Website niet kunnen uitvoeren. Als beheerder van de persoonsgegevens delen wij de persoonsgegevens voor verwerking met entiteiten:
    - die hostingdiensten voor de Website leveren,
    - die andere diensten aan ons (de beheerder van de persoonsgegevens) leveren, die noodzakelijk zijn voor de goede werking van de Website.

Volgens de GDPR heeft elke persoon wiens persoonsgegevens door de beheerder van de persoonsgegevens worden verwerkt, het recht om:

  1. geïnformeerd worden over de verwerking van hun persoonsgegevens, overeenkomstig art. 12 van de GDPR - de beheerder is verplicht de in de GDPR gespecificeerde informatie te delen (incl. betreffende de gegevens zelf, contactgegevens, doeleinden en rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens, ontvangers van persoonsgegevens of categorieën ontvangers, indien aanwezig, of de periode waarvoor de gegevens worden verwerkt of criteria op basis waarvan een dergelijke periode wordt vastgesteld) met de persoon op wie de gegevens betrekking hebben; Aan deze verplichting moet onmiddellijk worden voldaan op het moment dat de gegevens voor het eerst worden verkregen, en indien de gegevens niet worden verkregen van de persoon op wie ze betrekking hebben, maar uit een andere bron, moet de verplichting worden nagekomen binnen een redelijke termijn, afhankelijk van de omstandigheden; de beheerder kan ervoor kiezen deze informatie niet te verstrekken aan de persoon op wie de gegevens betrekking hebben indien deze persoon reeds is geïnformeerd,
  2. toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens, overeenkomstig art. 15 van de GDPR - wanneer u ons uw persoonsgegevens verstrekt, hebt u recht op toegang en inzage; dit betekent echter niet dat u toegang hebt tot alle documenten die uw gegevens bevatten, aangezien dergelijke documenten vertrouwelijke informatie kunnen bevatten; u hebt wel het recht om geïnformeerd te worden over welke van uw gegevens worden verwerkt en hoe, alsmede het recht om kopieën van uw persoonsgegevens te ontvangen, waarbij de eerste kopie gratis wordt verstrekt en wij voor elke volgende kopie, overeenkomstig de GDPR, een relevante administratieve vergoeding in rekening kunnen brengen voor het maken van de kopie,
  3. De persoonsgegevens corrigeren of bijwerken, overeenkomstig art. 16 van de GDPR - als uw persoonsgegevens zijn gewijzigd, verzoeken wij u ons, als beheerder van de persoonsgegevens, hiervan op de hoogte te stellen, zodat de persoonsgegevens die wij bewaren overeenkomen met de feitelijke informatie en actueel zijn; ook in situaties waarin de persoonsgegevens niet zijn gewijzigd, maar de gegevens die wij bewaren om de een of andere reden onjuist zijn of onjuist zijn opgeslagen (bijvoorbeeld als gevolg van een redactionele fout), verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat wij de relevante gegevenspunten kunnen corrigeren,
  4. De gegevens verwijderen (het recht om vergeten te worden), volgens art. 17 van de GDPR - met andere woorden, u heeft het recht om te eisen dat wij de gegevens die wij, als Beheerder van Persoonsgegevens, in ons bezit hebben "verwijderen" en het recht om te verzoeken dat wij, als Beheerder van Persoonsgegevens, andere beheerders waarmee wij uw gegevens hebben gedeeld, op de hoogte stellen van uw wens om deze te laten verwijderen. U kunt allereerst verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens wanneer:
    - de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens waren gedeeld, zijn vervuld, bijv. de koopovereenkomst die we hadden gesloten, volledig is uitgevoerd,
    - de basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens een uitdrukkelijke toestemming was die vervolgens werd ingetrokken en er geen andere rechtsgrond voor ons is om uw persoonsgegevens verder te verwerken,
    - u een afwijzing van de verwerking van uw persoonsgegevens door ons heeft ingediend, overeenkomstig art. 21 van de GDPR, en bent van mening dat wij geen onderliggende rechtsgrondslag hebben om uw persoonsgegevens verder te verwerken,
    - uw persoonsgegevens werden illegaal verwerkt, d.w.z. voor doeleinden die in strijd waren met de wet of zonder enige rechtsgrondslag voor de verwerking ervan - vergeet niet dat u in dergelijke gevallen een grondslag voor een dergelijk verzoek moet verstrekken,
    - de noodzaak om uw persoonsgegevens te wissen vloeit voort uit dwingende rechtsregels,
    - de persoonsgegevens hebben betrekking op een minderjarige en werden verzameld in het kader van een dienst van de informatiemaatschappij,
  5. De verwerking beperken, volgens art. 18 van de GDPR - u kunt ons bedrijf verzoeken om de omvang van de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken (wat betekent dat wij ons, totdat de zaak is opgehelderd, zouden beperken tot het louter opslaan van de gegevens), indien:
    - u de juistheid van uw persoonsgegevens in twijfel trekt, of
    - u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens verwerken zonder wettelijke grondslag, maar tegelijkertijd niet wilt dat wij de persoonsgegevens verwijderen (d.w.z. dat u het bovengenoemde recht niet realiseert), of - u een Verwerping heeft ingediend, conform letter g) van dit punt, of - u uw persoonsgegevens heeft verwijderd.d.w.z. dat u het bovengenoemde recht niet uitoefent), of
    - u een bezwaarschrift hebt ingediend, zoals bedoeld onder g) van dit punt, of
    - uw persoonsgegevens nodig zijn om vorderingen vast te stellen of te verdedigen, bijvoorbeeld voor een rechtbank,
  6. Overdracht van de gegevens, volgens art. 20 van de GDPR - u hebt het recht om uw gegevens te ontvangen in een formaat waarin u ze op uw computer kunt bekijken en het recht om de gegevens in een dergelijk formaat over te dragen aan een andere beheerder; u hebt dit recht alleen wanneer de basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens een uitdrukkelijke toestemming was of wanneer de gegevens automatisch werden verwerkt,
  7. Een afwijzing van de verwerking van de persoonsgegevens indienen, volgens art. 21 van de GDPR - u hebt het recht om een afwijzing in te dienen, indien u er niet mee instemt dat wij uw persoonsgegevens die wij tot dusver voor specifieke doeleinden hebben verwerkt, verwerken in overeenstemming met de dwingende rechtsregels,
  8. Profilering weigeren, overeenkomstig art. 22, met betrekking tot art. 4.4 van de GDPR - op onze Website wordt u niet onderworpen aan geautomatiseerde besluitvorming of profilering, zoals bedoeld in de GDPR, tenzij u ons hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft; bovendien wordt u altijd geïnformeerd over eventuele gevallen van profilering,
  9. Een klacht indienen bij een toezichthoudende instantie (d.w.z. bij de voorzitter van de gegevensbeschermingsautoriteit), volgens art. 77 van de GDPR - als u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens illegaal verwerken of op een manier die uw rechten schendt die voortvloeien uit de dwingende regels van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens of de toezichthoudende autoriteit van een andere lidstaat van de Europese Unie met jurisdictie over de plaats van de gewone verblijfplaats of uw baan of de persoon naar de plaats van de vermeende inbreuk.

In het geval van een Websitegebruiker met het recht onder de bovengenoemde rechten, zal de Gegevensbeheerder het verzoek onmiddellijk inwilligen of weigeren in te willigen, maar niet later dan binnen een maand na ontvangst van het verzoek. Het kan echter voorkomen dat de Gegevensbeheerder vanwege de gecompliceerde aard van het verzoek of het aantal verzoeken niet in staat is om binnen de in de vorige zin genoemde maand aan het verzoek te voldoen, dan zal hij het verzoek binnen de volgende twee maanden inwilligen, waarbij hij de gebruiker tegelijkertijd informeert over de voorgenomen verlenging van de termijn en de redenen daarvoor.

De gebruiker van een Website kan te allen tijde klachten, vragen en verzoeken met betrekking tot de verwerking van zijn persoonsgegevens en de uitoefening van zijn rechten aan de Beheerder voorleggen.

Het recht op toegang tot uw persoonsgegevens

U hebt te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor de doeleinden en op de grondslag zoals uiteengezet in deze Privacy Policy records.

Toestemming en informatie over de mogelijkheid om de toestemming in te trekken

U hebt het recht uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens te allen tijde in te trekken, maar intrekking van de toestemming heeft geen gevolgen voor de rechtmatigheid van de verwerking op basis van uw eerdere toestemming vóór de intrekking daarvan.

Slotbepalingen

  1. Als u een van uw bovengenoemde rechten wilt uitoefenen, raadpleegt u de relevante tabbladen op onze Website waarmee u uw account en de door onze Website verzamelde gegevens kunt verwijderen of stuurt u een e-mail naar
    op het volgende adres: support@localo.com of neemt u contact op met de beheerder van de persoonsgegevens.
  2. Elk vastgesteld geval van inbreuk op de beveiliging wordt gedocumenteerd, en indien zich een van de in de GDPR of de wet beschreven gebeurtenissen voordoet, worden de personen op wie de gegevens betrekking hebben, alsmede de gegevensbeschermingsautoriteit, indien van toepassing, daarvan in kennis gesteld.
  3. Alle woorden met een hoofdletter hebben de betekenis zoals gedefinieerd in het Reglement van onze Website, tenzij anders vermeld in dit Privacybeleid.
  4. Alle zaken die niet door dit Privacybeleid worden geregeld, worden geregeld door de relevante dwingende rechtsregels. Indien een van de bepalingen van dit Privacybeleid niet in overeenstemming is met de bovengenoemde rechtsregels, hebben de rechtsregels voorrang.
  5. Door https://localo.com/ te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden van het privacybeleid. U kunt de cookie-instellingen op elk gewenst moment wijzigen via de instellingen van uw browser.
  6. Het privacybeleid kan worden gewijzigd; de gegevensbeheerder zal elke wijziging 7 (zeven) dagen van tevoren melden.
  7. Vragen over het privacybeleid kunnen worden gericht aan: support@localo.com
  8. Datum van de laatste wijziging: 10 juni 2021.